Visie & Missie

GevelElan is een bedrijf met een filosofie die staat. Onze bedrijfsfilosofie is onze kracht, gebaseerd op een viertal pijlers;

Maatwerk

Gevel Elan ontwerpt en monteert installaties voor gevelonderhoud die geheel voldoen aan uw wensen en eisen. Hierin houden we rekening met uw gebruiksgemak, optimale veiligheid en de bedrijfseconomische haalbaarheid van de installatie.

Duidelijkheid

Gevel Elan houdt het graag duidelijk. Wij vinden dit zelfs noodzakelijk, om veiligheid en maatwerk te kunnen blijven waarborgen. Dankzij een organisatiestructuur met korte lijnen en onze ‘no nonsense’ instelling zorgen wij voor duidelijkheid. Voor, tijdens en na de uitvoering van uw opdracht.

Samenwerking

Een installatie voor gevelonderhoud maak je niet alleen. Deze systemen zijn het eindproduct van een nauwe samenwerking tussen ons, Gevel Elan en u, de opdrachtgever. Wij bieden u de meest efficiënte, veilige en passende oplossing. Dit is vooral mogelijk dankzij onze flexibele instelling, regelmatig overleg en onderlinge afstemming.

Betrouwbaar

Zoals eindgebruikers terecht uitgaan van de betrouwbaarheid van onze installaties, zo kunt u ook vertrouwen op ons als leverancier en partner. Hiervoor staan onze jarenlange ervaring, vakkennis door continue scholing en Rotterdamse instelling, garant!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Copyright © 2023 GevelElan. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians