• Home
  • Services & Onderhoud

Onderhoud

De Service en Onderhoudsafdeling van GevelElan biedt u een breed pakket van diensten aan met korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten. Wij leveren snelle, efficiënte en goede service, waardoor stilstand en reparatiekosten tot een minimum worden beperkt.

Service voor alle merken
Gevel Elan voert service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan installaties van alle merken. De werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door goed opgeleide en getrainde engineers die zorg dragen voor een betrouwbare installatie. Transparantie is een kernbegrip, van iedere installatie en de daaraan gekoppelde werkzaamheden wordt een digitaal logboek bijgehouden.

Onderhoudsplan
Gevel Elan biedt goede adviezen in preventief en correctief onderhoud aan uw installaties. In goed overleg met u stellen wij een gedegen onderhoudsplan op. Op basis hiervan adviseren wij u welke contractvorm voor u het meest adequaat en rendabel is. U geeft de prioriteiten aan en wij bieden u de bijpassende contractvorm. Een gezamenlijke keuze in de juiste balans tussen kosten en baten, daar gaat het ons om.

Contractvormen
Elk gebouw is anders, elke beheerder is anders en elke technische specificatie van een installatie is anders. Toch hebben een aantal basis contractvormen, dit geeft een handvat voor de keuze van het contract. De uiteindelijke samenwerking is een specifiek op de klant afgestemd pakket, waarin alles mogelijk is.

  • een aanspreekpunt
  • transparante communicatie
  • kwalitatief onderhoud door gekwalificeerd personeel
  • gegarandeerde response tijden
  • storingsdienst beschikbaar 24/7
  • beschikbaarheid van (voorraad)materialen
  • beschikbaarheid van kennis en ervaring (incl. advisering, modificatie, revisie, vervanging, nieuwbouw)
  • meerjarenonderhoudsplannen
  • storingsrapportages

GevelElan onderscheidt zich door kwaliteit van de materialen en het personeel. Als enige aanbieder van onderhoudscontracten bieden wij dan ook een contract aan waar storingen voor onze rekening komen. Bent u geinteresseerd in een onderhoudscontract zonder hoge kosten voor storingen, mail dan naar storingsvrij@gevelelan.nl

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Certificering

Gevel Elan B.V. hecht veel waarde aan de veiligheidseisen van onze opdrachtgevers. Het door Gevel Elan behaalde VCA* certificaat sluit ook precies aan op ons beleid om de werkzaamheden op iedere locatie zo verantwoord mogelijk te kunnen uitvoeren.

Voordat wij u onze werkzaamheden starten, wordt eerst in kaart gebracht welke risico's er zijn en hoe daar mee om moet worden gegaan. Het voor ieder werk opgestelde veiligheidsplan wordt vooraf met de opdrachtgevers besproken en zonodig afgestemd op aanvullende eisen.

De monteurs die de werkzaamheden gaan uitvoeren worden middels een Kick-off meeting geinformeerd over de risico's waarbij het gehele plan met hen wordt doorgenomen.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring
Copyright © 2023 GevelElan. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians